Tungsten Vissen Kralen

Tungsten Fishing Beads Afbeelding

Tungsten viskralen zijn standaard in de industrie en zijn verwerkt in bijna elk beroemd kralenpatroon dat op de markt verkrijgbaar is.

Tungsten viskralen zijn gemaakt van wolfraam, dat aanzienlijk zwaarder is dan lood, en worden niet alleen gebruikt om de vis te laten bijten, maar ook om de vlieg te dwingen de bodem te laten zinken. Op standaard kralenkoppen is er een klein en een groot uitgeperst gat om het gemakkelijk rond de haakbocht te schuiven en goed achter het haakoog te passen.

Tungsten viskralen zijn exclusief gemaakt voor vlieglagen met een gat met een diameter van twee diameters. Een klein en een groot uitgeperst gat om gemakkelijk over de haakbocht te schuiven en nauwsluitend achter het haakoog te passen. Deze kralen zijn geplateerd om aanslag te weerstaan ​​en bieden zelfs in de meest bevlekte wateren een flits.

Alle serieuze vliegvissers weten dat vliegende vissen met wolfraam wonderen doen voor de vangstsnelheid bij het vissen op snelle, heldere stromen. Ze doen ook wonderen in elke andere diepwatersituatie! Breng de vliegen naar de bodem waar de vissen zijn en je MOET gewoon meer vissen vangen!

Redenen om wolfraam te kiezen als materiaal van viskralen

Wolfraam is een van de zwaarste metalen die beschikbaar is. Het is zo zwaar dat het kan worden gebruikt bij het maken van wolfraam viskralen. Wolfraam heeft een dichtheid van woede van 16,5 gram / cm3 tot 18,5 gram / cm3 in de buurt van kamertemperatuur, lood heeft in vergelijking slechts een dichtheid van 11,34 gram cm-3. hetzelfde volume.